?>
Slide background Dagbesteding voor ouderen

Missie

AnnettaAnnetta van den Brandhof is eigenaresse van boerderij Woudegge:
“Ik heb in het verleden jarenlang met veel plezier gewerkt als MDGO-verpleegkundige. Later heb ik mij volledig gericht op het boerenbedrijf en de kampeerboerderij. Met veel plezier hebben we dit veelzijdige bedrijf gerund. Toch miste ik de zorg. Ik wil graag iets doen voor de medemens en anderen laten genieten van deze schitterende omgeving. Daarom bieden we nu ook dagopvang voor ouderen op de boerderij. U bent van harte welkom!”

Zorgboerderij

Sinds medio 2012 is de Woudegge ook een zorgboerderij. Elke dinsdag en donderdag bieden wij ouderen dagopvang op de boerderij. Daartoe is een deel van de melkveeschuur verbouwd tot een sfeervolle, huiselijke woonkamer. Met uitzicht op het jongvee van de boerderij bieden we ouderen diverse activiteiten aan.

“MIJN VADER IS ERG OP HAAR GESTELD”

“Mijn vader gaat vanaf de start twee keer in de week naar ‘Woudegge’.

De accommodatie is geweldig, zeker voor mensen die van het platteland houden. Rust, ruimte en vrijheid! Ook de sfeer is heel goed. Annetta is erg begaan met haar zorgvragers. Mijn vader is zeer op haar gesteld. De activiteiten stelt ze goed af op de ouderen. Iedereen is anders; niets hoeft! Mijn vader vind het heerlijk om te sjoelen, te wandelen op het erf of wat aan te rommelen met een bosje touw of sleutels. Met haar achtergrond in de zorg doet ze alles wat binnen haar capaciteiten ligt. Annetta is erg bereidwillig om mensen te helpen. Ook namens mijn vader zijn wij heel enthousiast.

Henny Top

Download factsheet: Dagbesteding op zorgboerderijen

Slide background