?>
Slide background

Ontstaan

Annetta van den Brandhof is het gezicht van Woudegge. De zorgzame onderneemster die zorgboerderij Woudegge in 2012 heeft opgezet, zet zich samen met haar team in voor ouderen met een extra zorgvraag.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want na jaren begon Annetta toch terug te verlangen naar waar haar hart lag: sociaal werk, het zorgen voor een ander.

‘Ik heb in het verleden jarenlang met veel plezier gewerkt als MDGO-verpleegkundige. Daarna heb ik me een tijd volledig gericht op het boerenbedrijf en de kampeerboerderij – met veel plezier. Toch miste ik de zorg. Ik wil graag iets doen voor mijn medemens en anderen laten genieten van deze schitterende omgeving. Ik ben een mensenmens en werken met ouderen ligt me, zo kwam ik op het idee van de zorgboerderij. Als de deelnemers het naar hun zin hebben, doet dat me echt goed.’

Sinds medio 2012 is Woudegge een zorgboerderij. Een deel van de melkveeschuur is verbouwd tot een sfeervolle, huiselijke woonkamer. Met uitzicht op het jongvee van de boerderij, bieden we ouderen diverse activiteiten aan op dinsdag, woensdag en donderdag.

Lees meer over onze missie, het team en de locatie

Slide background