?>
Slide background Dagbesteding voor ouderen

Dagopvang voor ouderen

De Woudegge biedt iedere dinsdag en donderdag dagopvang voor ouderen met een zorgvraag indicatie. We werken vanuit een christelijke identiteit.

In een ruime, sfeervolle ruimte – grenzend aan de melkveeschuur – bieden we ouderen rust en ruimte. Er is een huiselijke woonkamer met aangrenzend terras en uitzicht over de weilanden. De ruimte kent rolstoelvriendelijke drempels en ruime toiletten.

Het programma van de dagopvang verschilt per dag. Toch geven wij u graag een indruk van een dagje op de Woudegge: Omstreeks 09.30 uur beginnen we de dag met koffie of thee. Daarna is er tijd om de krant te lezen, de middagmaaltijd te bereiden, het vee te voeren of een activiteit in de tuin te doen. Om 12.00 uur staat het eten klaar. Daarna is er ruimte om een dutje te doen in één van de comfortabele stoelen, een spelletje te spelen, te lezen, te knutselen of een wandeling te maken door de prachtige bosrijke omgeving. Om 15.00 uur drinken we gezamenlijk koffie. Rond 16.00 uur is het tijd om naar huis te gaan.

U bent van harte welkom om sfeer te komen proeven! Neem voor meer informatie over onze dagopvang, prijzen en beschikbaarheid contact met ons op

Dagplanning op ‘Woudegge’

Hieronder volgt een dag zoals deze eruit zou kunnen zien op ‘Woudegge’. Belangrijk hierbij is dat niets moet en (bijna) alles mag…

09.00 uur – Zorgvragers komen binnen, maken een praatje en lezen de krant.

09.30 uur – Gezamenlijk de maaltijd voorbereiden. Aardappels schillen, groenten en fruit snijden. Ook het nagerecht wordt voorbereid. Geen zin om te helpen bij het koken? Alles is op vrijwillige basis.

10.00 uur – Koffiedrinken met iets lekkers.

10.30 – 11.30 uur – Een activiteit (afhankelijk van het seizoen) zoals in de moestuin aan de slag, pompoenen / vetbolletjes maken, kippenhok uitmesten, etc. Natuurlijk mag een wandeling (onder begeleiding) naar het bos of lekker met de honden eropuit, ook altijd!

11.30 uur – Kopje bouillon.

12.00 uur – Aan tafel met alle zorgvragers plus het gezin Van den Brandhof. In de middag lekker uitrusten (speciaal bed in aparte kamer) of andere activiteit naar keuze.

15.00  Gezamenlijk koffiedrinken.

15.30 – Zorgvragers worden opgehaald en gaan weer huiswaarts, de dag zit er weer op.

Bel me terug

Slide background