?>
Slide background Welkom op onze kampeerboerderij in Otterlo

KAMPEERBOERDERIJ

Onze kampeerboerderij is het hele jaar door geopend en kan groepen tot 60 personen ontvangen. Daarmee is deze groepsaccommodatie zeer geschikt voor onder andere schoolreizen, werkweken, sportkampen of familiereünies. In en om de boerderij kunnen uiteenlopende activiteiten ondernomen worden.

Kampeerboerderij Woudegge is goed onderhouden en comfortabel ingericht. De accommodatie beschikt over twee recreatiezalen. De ene zaal is zeer geschikt om te ontspannen. Er staan bankstellen, er is een barretje en een apart eetgedeelte. In de tweede zaal heeft de actieve gast de beschikking over een tafeltennistafel en voetbalspel. In de vijf slaapzalen staan bedden met matrassen van kwaliteit.

De Woudegge is toegankelijk, ook in de letterlijke zin van het woord: er zijn brede deuren en er zijn geen drempels. Ook rolstoelgebruikers kunnen dus heel goed bij ons terecht!

CATERING
De catering gedurende uw verblijf kan door ons verzorgd worden. Uiteraard is het ook goed mogelijk om zelf te koken in onze volledig ingerichte keuken. De accommodatie beschikt over een eetgedeelte. Als het lekker weer is, kunt u eten op het terras of aan de picknicktafels.

We vinden het fijn als u het naar uw zin heeft. Bel gerust voor meer informatie of kom eens langs voor een vrijblijvende kennismaking en een rondleiding. We bespreken graag uw wensen en eisen voor een geslaagd verblijf.

Plaats voor iedereen

Wij kunnen 60 personen herbergen.

Onze accommodatie

De accommodatie beschikt over twee recreatiezalen en vijf slaapzalen. 

Geen drempels

Woudegge is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Slide background